Neontex

Kvenildmyra 2, 7093 Trondheim

Kvenildmyra 2, 7093 Trondheim

CNC-operatør/programmerer

Åpen Søknad

Vi er alltid på utkikk etter flinke folk.

Neontex vokser jevnt og trutt, og vi er stadig på utkikk etter talentfulle enkeltpersoner som ønsker å bli en del av vårt dynamiske team. Hvis du er ivrig etter å utforske mulighetene hos Neontex, ønsker vi deg velkommen til å kontakte Terje. Han kan nås via telefon på 900 87 291 eller ved å sende en e-post til terje.ronning@neontex.no.

Vi ser etter dedikerte individer som er lidenskapelige for det de gjør og ønsker å være en del av et engasjert og profesjonelt arbeidsmiljø.

Dersom en av følgende stillinger er av interesse for deg, er du hjertelig velkommen til å sende oss en åpen søknad:

– CNC-operatør
– CNC-programmerer
– Sveiser
– Verkstedarbeider
– Platearbeider
– Prosjektleder
– Foliemontør

Du må beherske norsk muntlig og skriftlig.

Om Neontex

Neontex AS er en ledende skiltleverandør med nasjonal rekkevidde og egen produksjonsenhet lokalisert på Tiller i Trondheim. Vår moderne maskinpark er spesialisert på plast og aluminium, og vi er svært konkurransedyktige når det gjelder både pris og leveringstid.

Våre produkter inkluderer diodeskilt, lysskilt, bildekor, pyloner, plateskilt og dekor til kontorlandskap. Blant våre fornøyde kunder finner du flere nasjonale kjeder.

Vi kan tilby deg:

En variert og allsidig jobb som gir deg muligheten til å utvikle ferdighetene dine.

Et positivt og hektisk arbeidsmiljø hvor samarbeid og kreativitet blir verdsatt.

Gode betingelser som reflekterer din kompetanse og innsats.

Hvis du er klar til å ta skrittet og har et ønske om å bli en del av Neontex-familien, ser vi frem til å høre fra deg. Send din åpne søknad og CV til terje.ronning@neontex.no, eller kontakt Terje direkte på telefon 900 87 291 for mer informasjon.

Sammen kan vi skape noe bemerkelsesverdig!