Neontex

Kvenildmyra 2, 7093 Trondheim

Kvenildmyra 2, 7093 Trondheim

Skilt

Neontex leverer skilt i alle størrelser og farger, både med og uten lys. Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen for deg og din bedrift. 

Vi tegner skiltet på den plassen det skal stå, slik at kunden får se hvordan det ferdige produktet vil se ut. Vi er også behjelpelige med søknadsprosesser for godkjenning fra kommunen.

Neontex er opptatt av materialvalg og kvalitet, og kan med stolthet si at våre skilt fint kan stå i 10 år uten problemer. Med over 40 års erfaring vet vi hva som skal til for å lage skilt beregnet for det nordiske klimaet!

Uten lys

Vi har mange forskjellige alternativer når det kommer til skilt uten lys.

Den enkleste og billigste løsningen er et slett plateskilt med folie. En annen vri på plateskilt er med sarg, altså knekte kanter, som gjør platen stivere og gir en fin dybde. Dette gir ofte et bedre resultat. Disse skiltene dekoreres ofte med logoer i folie.

Vi lager også skilt av for eksempel utfreste bokstaver, noe som byr på uendelige muligheter. Denne løsningen kan monteres uten synlige skruer, og er en veldig populær og pen løsning. Kunden kan velge mellom mange forskjellige materialer, for eksempel kan kobber og messing gi et eksklusivt uttrykk, men også eik og plastmaterialer er mye brukt.

Vi er opptatt av at kunden er med i planleggingsfasen, og vi byr på mange muligheter når det kommer til både farge og materiale. For eksempel kan utfreste bokstaver i aluminium lakkert i valgfri RAL-farge være et flott alternativ om man ikke skal ha lysskilt.

Med lys

Vi tilbyr skilt av enkeltstående bokstaver med innebygd lys (LED), og denne er den peneste og mest populære skiltløsningen. Her kan kunden velge om skiltet skal lyse ut i front, bakover mot fasaden, eller en kombinasjon av disse. 

Vi produserer også lyskasser som har en utfrest logo/motiv i platen og innebygd lys i kassen bak. Dette gjør at kun logoen lyser, og dette er en forholdsvis rimelig skiltløsning.

På forespørsel kan vi også produsere neonskilt, en mer eksklusiv skilttype som virkelig gir et særpreg og skaper blikkfang. Her kan man velge å bruke LED-tuber som en erstatning for neonrør om ønskelig.