Neontex

Kvenildmyra 2, 7093 Trondheim

Kvenildmyra 2, 7093 Trondheim

Neontex AS er en landsdekkende skiltleverandør med egen produksjon som har lokalitet på Tiller i Trondheim. Vi har en moderne maskinpark spesialisert på plast og aluminium, og med et stort varelager er vi svært konkurransedyktig på både pris og leveringstid.

Historien om Neontex startet på Melhus i 1984 av Ingeleiv Rønning. Med kvalitet i fokus økte oppdragene, og nye lokaler måtte skaffes flere ganger i tiden på Melhus. Siste lokalitet var på Lamoen, også kalt Samsonmælen. I 2003 skulle ny E6 bygges, og da lokalene måtte rives til fordel for ny vei ble det besluttet å flytte til Kvenildmyra på Tiller. Vi disponerer i dag ca. 1000 m2 med produksjonsverksted, montasjehall, folieavdeling og kontorer. Vi leverer alt av skilt og bilreklame, dekor til kontorlandskap, kunst, print, banner og spesialløsninger innen aluminium og plast.

Vårt montasjeteam har egen bil med lift og vi kan derfor tilby en effektiv og fleksibel montering av skilt og dekor. Med landsdekkende kunder har vi god erfaring med montering over hele landet, om vi reiser selv eller bruker vårt nettverk. Vi monterer også på oppdrag fra andre kunder.

Har du spørsmål? Ta kontakt!