Neontex

Kvenildmyra 2, 7093 Trondheim

Kvenildmyra 2, 7093 Trondheim

Pyloner

Ønsker du effektiv markedsføring og synlig tilstedeværelse? Da kan pyloner være noe for deg.

Neontex lager alt fra små infopyloner til kjøpesentre eller skoler, i typisk 80×200 cm størrelse, til store pyloner som skaper blikkfang og oppmerksomhet. Du har kanskje sett den store pylonen på MAX-bygget på Tempe? Den er 800 cm høy og 450 cm bred, og er en av de største vi har levert. 

Sammen med kunden planlegger og prosjekterer vi pylonene etter ønsket farge, størrelse, materialvalg og hvor mye blikkfang kunden ønsker å oppnå. Vi tegner pylonen på den plassen den skal stå, slik at kunden får se hvordan det ferdige produktet vil se ut. Vi er også behjelpelige med søknadsprosesser for godkjenning fra kommunen.

For eksempel kan det være fordelaktig å bruke glass på mindre pyloner, da det gir et mer eksklusivt uttrykk. På større pyloner har vi for eksempel laget noen versjoner med RGB-lys på sidene, hvor kunden kan endre farge etter eget ønske. Vi leverer pyloner både med og uten lys.

Vi utfører hele jobben i vårt verksted på 1000 kvm. Her prosjekterer og beregner vi både konstruksjon og fundament. Vi freser platene, sveiser, pulverlakkerer og monterer lys, og vi stiller med egen lift for å montere pylonene for deg.